FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

● Parcurgeti intrebarile frecvente pentru mai multe informatii despre radioprob.ro ● Momentan aceasta sectiune este in dezvoltare ●

● Conturile mai vechi de 2021 nu mai sunt valabile.

● Sectiunea VIP poate fii accesata doar dupa upgrade-ul contului de la "basic" la "vip account". Poti face asta accesand aceasta pagina "VREAU VIP"

● Daca ai avut in trecut cont VIP si doresti reactivarea lui, trebuie sa ne trimiti dovada platii pe email la office@radioprob.ro. Dovada platii se afla in email-ul tau sau in contul de paypal.

● Numele de utilizator (username) poate fii schimbat doar de administratorul website-ului. Acest lucru se poate face doar prin sectiunea "Live Support" de pe pagina chat-ului.

● Pentru a afla cum poti asculta Radio Pro-B pe orice device, acceseaza aceasta pagina "ASCULTA LIVE"

● Radio Pro-B este un post de radio exclusiv Dance House.

● Inainte de a face acest pas, te rugam sa retii ca acest lucru este ireversibil. Totusi, daca vrei sa-ti stergi contul, trimite o solicitare la office@radioprob.ro de pe adresa de email cu care a fost creat contul tau. 

  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On TwetterFollow Us On SounclodFollow Us On SpotifyListen On Apple Music