RADIO PRO-B IS BACK TO BASICS

Vesti bune pentru fanii Radio Pro-B. Din 1 Octombrie 2020 Radio Pro-B a revenit la origini ! Hit Clubbing Station ! Exclusiv pentru iubitorii de House, Deep House, Tech House, Progressive House si Dance. Promomix-uri exclusive, Mix Of The Night si evident BPM Sensation nu lipsesc din grila noastra de programe ! Like/Share acestui articol si poti castiga un cont VIP !

 
probseintoarce

RADIO PRO-B A REVENIT ONLINE !

Dupa o absenta indelungata in ceea ce privesc programele live, Radio Pro-B revine in cea mai buna forma ! Un nou site, o noua imagine, o noua sectiune VIP si multa muzica buna. ● Aplicatia oficiala Radio Pro-B este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, iar sectiunile free downloads includ si arhivele cu toate emisiunile BMP Sensation si Promomix-urile difuzate de-a lungul timpului.

● Noul site aduce si un nou blog pentru cei care vor sa adopte un stil de viata sanatos, mai multe detalii gasiti pe Healthy Blog. ● Sectiunea VIP aduce o noua categorie, Only 4 DJ's, categorie dedicata tuturor dj-lor si nu numai. ● Momentan lucram la cateva sectiuni noi, Podcast si Chat vor fi disponibile in curand. ● Radio Pro-B se poate asculta doar ONLINE, pe laptop/PC direct pe site-ul nostru sau pe telefon/tableta prin aplicatia oficiala. Urmareste acest articol pentru viitoarele update-uri Radio Pro-B ! Like/Share si poti castiga un cont VIP

 

BPM SENSATION COLLECTION

In aceasta sectiune gasiti toate piesele folosite in emisiunea BPM SENSATION, emisiune moderata de Dj Zet. Track-urile sunt in variante extended, high quality 320 Kbps/Mp3 si provin doar din surse autorizate, productii proprii sau direct de la producatori. Colectia contine 50 de volume. Like/Share acestui articol si poti castiga un cont VIP ! Viziteaza pagina de download AICI !

 
onlyfordjs

ONLY FOR DJ'S COLLECTION

O noua sectiune vine in ajutorul tuturor dj-ilor si iubitorilor de muzica buna. Cele mai cool remix-uri si mash-up-uri house, dance sunt incluse in aceasta sectiune. Track-urile sunt high quality (320 kbps-Mp3) si provin doar din surse autorizate sau direct de la producatori ! Viziteaza sectiunea din menu-ul principal ! Like/Share acestui articol si poti castiga un cont VIP pe site-ul nostru !

 
  • 1
  • 2
  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

DESCARCA APLICATIA SI ASCULTA LIVE

  • appappleappgoogle
     

Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On TwetterFollow Us On SounclodFollow Us On SpotifyListen On Apple Music